Za seboj pustijo vse, kar bi jih lahko zaznamovalo in po čemer bi jih lahko prepoznali

Civilna iniciativa proti migrantskemu centru je spet delila fotografije in tokrat še posnetek stvari, ki jih migranti puščajo za seboj na območjih ob belokranjski Kolpi. Razvidno je, da se očitno preoblečejo, za seboj pa pustijo vse, kar bi jih lahko zaznamovalo in po čemer bi jih lahko identificirali.

Posnetek in fotografije so nastale včeraj, Belokranjec pa je zapisal, da je vse to posnel ob včerajšnjem večernem sprehodu ob slovenski južni meji.

Iz objavljenega je razvidno, da gre za stvari migrantov, ki očitno nezakonito vstopijo v Slovenijo. Nato pa vse, kar bi jih zaznamovalo, pustijo na tem območju. Tokrat to niso samo oblačila in spalne vreče, pač pa tudi (še vedno delujoča) ročna ura, med odpadki je celo kondom.

Vse kaže, da gre za dobro organizirane prehode, od južne meje naprej pa se očitno organizirano odpeljejo dalje. Policija namreč o prijetih na tem območju ne poroča. Na podlagi tega lahko sklepamo, da jih niti ne izsledijo.

 

foto in posnetek: FB, Milorad Stipanovič

C. R.

novo staro popularno
Lojze

Ni panike Zvernik jih bo sprejel v svoj dom.

Korel

Vse smeti puščajo muslimanski migranti vsepovsod., to je grozno. Naj nevladne organizacije počistijo za njimi,ker itak sodelujejo z njimi. Nevladne organizacije se financirajo iz davkoplačevalskega denarja Slovenije.Migranti, ki so vdrli v hišo v Metliki pred enim letom,so zdaj še zaprosili za Azil. Kakšen azil, halo?? TAKOJ IZGNATI IZ SLOVENIJE TO KRIMINALNO ZALEGO. Ljudje v Sloveniji, davkoplačevalci pa moramo to migrantsko kriminalno zalego plačevati, narobe svet….?????

Ivan

poberite in zapeljite pred mirovni inštitut in vsem nevladnim organizacijam pred prag