Tradicionalno srečanje upokojencev Komunale Novo mesto

Tradicionalno srečanje upokojencev Komunale Novo mesto. Zbrane je nagovoril direktor Bojan Kekec. (vir: Komunala NM)

V četrtek, 26. januarja 2023, je v Restavraciji Dolenj´c potekalo tradicionalno srečanje upokojencev Komunale Novo mesto, d. o. o. Tovrstna srečanja so dolgoletna tradicija, ki jo negujejo v podjetju, in hkrati poklon (so)delavcem, ki so ustvarjali zgodbo podjetja in oskrbe s komunalnimi dobrinami v preteklosti.

Zbrane je nagovoril direktor Komunale Bojan Kekec.

“Gre za našo tradicijo. V podjetju se zavedamo, da so prav naši upokojeni sodelavci za naše podjetje veliko naredili. Prav oni so zaslužni, da je Komunala Novo mesto danes to, kar je. Zato je prav, da jim izkazujemo to hvaležnost in se jim vsako leto zahvalimo s povabilom na druženje. Žal zadnji dve leti zaradi epidemije tega nismo mogli izvesti, a bojazen, da bomo s temi srečanji prenehali, je bila odveč. Letos smo razposlali 87 vabil našim upokojenim sodelavcem in sodelavkam in vesel sem, da so se mnogi z veseljem odzvali,” je povedal direktor.

Ena od zadovoljnih upokojenk pa je na vprašanje, kaj jim takšno srečanje pomeni, odgovorila: “Veliko. Ogromno. Zadnji dve leti, ko srečanja ni bilo, smo ga močno pogrešali. Resnično sem srečna, da sem spet srečala svoje bivše sodelavce in sodelavke in z njimi poklepetala o naših skupnih doživetjih.”

Vsak upokojenec je prejel priložnostno darilo. “Ostali, ki pa se srečanja žal niso mogli udeležiti, bodo darilo prejeli po pošti. Želimo, da bi se tudi naslednje leto srečali v takšnem številu,” so ob tem sporočili z novomeške Komunale.

Vir: Komunala Novo mesto

A. L.