Teroristi Hamasa izraelske otroke zaprli kar v kletke za perutnino (video)

Iz Izarela in Gaze še naprej prihajajo pretresljivi podatki in posnetki, povezani s sobotnim nepričakovanim napadom muslimanske teroristične skupine Hamas na ozemlje Izraela.

 

Izraelcem se je včeraj končno uspelo prebiti v kibuc (zadružna skupnost kmetov) Kfar Aza v bližini Sderota, ki leži ob meji z Gazo. Tam pa so jih čakali pretresljivi prizori. V hišah in okoli so ležala trupla dojenčkov, mater in očetov. 40 otrok oz. mladih fantov naj bi bilo živih zažganih, nekaterim naj bi odrezali glave, druge pa ustrelili. Od hiš pa je ostalo komaj kaj, skoraj popolnoma so uničene in požgane.

“To ni vojna, to ni bojišče. To je pokol, to je teroristična dejavnost,” je ob tem dejal izraelski generalmajor Itai Veruv. “To je nekaj, česar v življenju še nisem videl, predstavljali smo si to iz pričevanj naših dedkov in babic, ki so to preživljali v Evropi.”

Na družbenih omrežjih je zaokrožil tudi video, ki prikazuje izraelske otroce. Te so ugrabili teroristi Hamasa in jih zaprli kar za kletke za živali oz. perutnino.

A. V.