Teroristi Hamasa izraelske otroke zaprli kar v kletke za perutnino (video)

Iz Izarela in Gaze ┼íe naprej prihajajo pretresljivi podatki in posnetki, povezani s sobotnim nepri─Źakovanim napadom muslimanske teroristi─Źne skupine Hamas na ozemlje Izraela.

 

Izraelcem se je v─Źeraj kon─Źno uspelo prebiti v kibuc (zadru┼żna skupnost kmetov) Kfar Aza v bli┼żini Sderota, ki le┼żi ob meji z Gazo. Tam pa so jih ─Źakali pretresljivi prizori. V hi┼íah in okoli so le┼żala trupla dojen─Źkov, mater in o─Źetov. 40 otrok oz. mladih fantov naj bi bilo ┼żivih za┼żganih, nekaterim naj bi odrezali glave, druge pa ustrelili. Od hi┼í pa je ostalo komaj kaj, skoraj popolnoma so uni─Źene in po┼żgane.

“To ni vojna, to ni boji┼í─Źe. To je pokol, to je teroristi─Źna dejavnost,” je ob tem dejal izraelski generalmajor Itai Veruv. “To je nekaj, ─Źesar v ┼żivljenju ┼íe nisem videl, predstavljali smo si to iz pri─Źevanj na┼íih dedkov in babic, ki so to pre┼żivljali v Evropi.”

Na dru┼żbenih omre┼żjih je zaokro┼żil tudi video, ki prikazuje izraelske otroce. Te so ugrabili teroristi Hamasa in jih zaprli kar za kletke za ┼żivali oz. perutnino.

A. V.