Janez Janša: “Ponavlja se stara zgodba instant Kučanovih strank za enkratno uporabo”

Janez Janša, predsednik SDS (vir: arhiv)

“Ponavlja se stara zgodba instant Kučanovih strank za enkratno uporabo. Razpadati začnejo prej, preden se zares vzpostavijo in pričnejo delovati na jasni, stabilni vrednotni osnovi.

Ker so te liste ali “gibanja” na hitro oblikovane iz ostankov vseh prejšnjih podobnih poskusov, posamezniki pa vanje pritegnjeni na osnovi negativnih čustev in karierističnih pričakovanj, se že zgodaj začne spopad pri koritu, trenja v koaliciji in razpadanje strukture.

Sprotno očiščenje ni možno, ker jih #MSM obravnavajo z drugačnimi vatli, zato so prepričani, da vsi vse delajo prav in da so v vsakem primeru boljši od demokratične alternative. Ko jih prebudi resničnostni šok, je prepozno. Botri že iščejo nov obraz.”

Tako je na omrežju X zapisal Janez Janša, predsednik Slovenske demokratske stranke, ob podatkih, da so člani Gibanja Svoboda v Ljubljani vedno bolj nezadovoljni.

Kako je s tem v Ljubljani, lahko preberete na povezavi 

Na našem portalu pa smo že poročali o diktaturi v stranki Gibanje Svoboda, katere ena prvih žrtev je prav njihova podpredsednica Urška Klakočar Zupančič. Že pred tem pa smo v uredništvu pridobili informacije o diktaturi Golobove stranke tudi na občinskih ravneh. Poslanci in občinski svetniki za Golobove, za katerimi očitno stoji Gregor Golobič (Zares), niso vredni nič več kot to, da glasujejo tako, kot jim naroči centrala v Ljubljani.

Več o tem lahko preberete na povezavi: Urška Klakočar Zupančič ujetnica diktature lastne stranke

M. D.