Cenzirurani pokvarjenci tajkunskega obsojenca Martina Odlazka

Vukovićeva, Cirman in Modic, pisci na portalu (vir: arhiv)

Spletni portal je necenzurirano je pred dvema dnevoma objavil prispevek, v katerem je diskreditiral novo poslanko v državnem zboru Karmen Kozmus Ferjan, nanašalo se je na njeno diplomsko delo. Avtor prispevka na portalu naj bi bil Ford Perfect, izmišljeno ime.

Hitro se je izkazalo, da je avtor originalne tekste avtorice diplome preprosto ponaredil. S tem je storil tudi kaznivo dejanje, kaže pa način, ki ga uporabljajo na tem portalu, ki ga financira Martin Odlazek.

Dr. Vinko Gorenak, nekdanji minister za notranje zadeve, pa je danes o tem zapisal:

“Kakšen cilj imajo torej Cirman, Vukovićeva in Modic? Njihov lažnivi spletni portal seveda nima nič skupnega z novinarstvom. Njihova naloga je bizarno jasna. Diskreditirati morajo vse kar je na desnem političnem polu. To jim je pač naročil lastnik, pravnomočno obsojeni Martin Odlazek. Pa saj s tem ni nič narobe, dokler ne prekoračijo zakonske meje (v tem primeru so jo). Vsakdo med nami na nekem spletnem portalu lahko tudi laže, tako kot omenjeni. No, na TW profilu te strašne samooklicane raziskovalne novinarje in njihov portal sledi 8770 sledilcev, samo mene sledi 13.900 sledilcev. Stvar je še toliko bolj bizarna.

Njihove laži po sistemu “Necenzurirano.si, poroča, da …” pogosto povzema tako POP TV kot tudi nacionalna TV. To pa je seveda problem. V tem primeru jih niso povzeli, saj je za ta njihov prispevek iz lune vidno, da gre za laž.”

Več o tem lahko preberete tukaj: Cenzurirani pokvarjenci 

C. R.