Vladni urad za migrante objavil naročilo za nakup 1000 vzmetnic

Vladni urad za migrante ne popušča. Včeraj je objavil javno naročilo za nakup in dobavo 1000 vzmetnic. Razpis se izteče 28. avgusta ob 12. uri. Vzmetnice morajo biti v dimenziji 90 x 200 cm, debeline 15 do 20 centimetrov.

Razpis: narocila

Objavili smo že, da je vladni urad 5. junija objavil javno naročilo za nakup kovinskih ležišč, razpis se je iztekel 19. junija, javno naročilo so oddajali za 600 pogradov oziroma 1200 ležišč.

Iz razpisne dokumentacije je razvidno, da je šlo za postelje v dimenzijah 90 x 200 cm, ki jo mora dobavitelj dostaviti in montirati na izbranih lokacijah. Ponudnik mora garancijo na ležišča zagotavljati vsaj 24 mesecev, nadomestne dele pa vsaj 5 let po dobavi ležišč. Ležišča bodo privijačena v tla.

Več o tem smo poročali tukaj

Lokacije dostave tako za postelje kot vzmetnice so: v jugovzhodni Sloveniji, v primorsko-notranjski regiji in v posavski regiji.

Pri vseh lokacijah je oddaljenost iz Ljubljane od 100 do 120 km. Točnih lokacij urad zaenkrat ni pripravljen razkriti.

Po podatkih Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Beli krajini naj bi bila v jugovzhodni regiji izbrana lokacija za migrantski center na lokaciji Log v Metliki, kar v uradu za naš portal niso niti potrdili niti zanikali.

Javna naročila Urada Vlade RS za oskrbo in integracijo migrantov.

C. R.