Črnomelj: Zmaga dobrega – Vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu

Predstavitev knjige Zmaga dobrega, Črnomelj, 4. april 2024. Na fotografiji mag. Maja Kocjan in mag. Branko Grims, avtor knjige.

“Lepa predstavitev knjige ZMAGA DOBREGA – Vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu v Pastoralnem centru v Črnomlju, ki jo je vodila regijska predsednica VSO ga. Maja Kocjan. Hvala vsem za organizacijo in odlično udeležbo! Hvala Beli krajini za ta lep večer med dobrimi ljudmi!”

Tako je na družbenih omrežjih zapisal mag. Branko Grims, avtor knjige Zmaga dobrega – Vodinik za boj proti kulturnemu marksizmu.

Avtor v knjigi celovito obravnava uničevanje zahodne civilizacije z vsiljevanjem marksizma pod krinko kulture v vseh treh bistvenih pojavnih oblikah te ideologije zla: LGBT+, Eko in Multikulti.

Pojasni tudi, zakaj je danes boj za svobodo javne besede boj za obstoj Slovenije in evropske civilizacije. Razgali tudi progresivno levičarstvo kot religijo laži in sovraštva ter pojasni, zakaj so levičarji danes samo še sluge špekulativnega velekapitala. Obravnava tudi metode nasilja in zastraševanje, ki jih uporabljajo propagandisti kulturnega marksizma.

Predstavitev knjige je potekala v organizaciji Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) Črnomelj – Metlika – Semič.

Branko Grims je magister politologije in diplomirani sociolog. Bil je član prve demokratično izvoljene Skupščine Republike Slovenije, med letoma 1997 in 2002 je bil član Državnega sveta, od leta 2004 dalje je neprekinjeno poslanec Državnega zbora. V parlamentarni karieri je bil član več parlamentarnih odborov. Dva mandata je bil vodja delegacije Republike Slovenije v parlamentarni skupščini Nata. V zdajšnjem mandatu opravlja dolžnosti podpredsednika ustavne komisije in je član odborov za pravosodje, za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo ter član preiskovalne komisije o političnih vplivih na policijo.

Predstavitev knjige je sinoči potekala v Črnomlju, mag. Grims je tudi kandidat za evropskega poslanca na listi Slovenske demokratske stranke.

Predstavitev knjige Zmaga dobrega, Črnomelj, 4. april 2024.

A. L.