Tradicionalno srečanje upokojencev Komunale Novo mesto združilo 55 nekdanjih sodelavcev

Srečanje upokojencev Komunale Novo mesto. Zbrane je nagovoril direktor Bojan Kekec.

Komunala Novo mesto je v ponedeljek, 22. januarja 2024, organizirala tradicionalno srečanje upokojencev. Srečanja se je udeležilo 55 nekdanjih zaposlenih.

Tako so se nekdanji sodelavci ponovno povezali in delili spomine na svoje delovne dni.

Srečanje, ki je potekalo v Hotelu Dolenj’c, se je začelo s toplo dobrodošlico in pozdravnim nagovorom direktorja Bojana Kekca, ki je izrazil zadovoljstvo in hvaležnost do vseh zbranih, ki so s svojim delom, znanjem in izkušnjami prispevali k uspehu podjetja. Dejal je, da je težko najti besede, s katerimi bi lahko opisal, kaj vse so naredili za podjetje ter se spomnil časov, ko je bilo več druženja, pogovorov in solidarnosti.

Po nagovoru direktorja je zbrane pozdravil tudi nekdanji zaposleni Franci Koncilija. Udeleženci srečanja so radi pokramljali, izmenjevali številne delovne prigode, svoje izkušnje in modrosti. Tako je bil dogodek odlična priložnost za ohranjanje stikov in povezovanje med nekdanjimi sodelavci.

Vsak upokojenec je prejel priložnostno darilo. Ostali, ki se srečanja niso mogli udeležiti, bodo darilo prejeli po pošti, so sporočili iz Komunale in dodali: “Želimo, da bi se tudi naslednje leto srečali v takšnem številu. Vsem upokojencem se Komunala Novo mesto d.o.o. zahvaljuje za doživeto druženje in pozitivno energijo, ki so jo prinesli s seboj.”

Sporočili so še: “Veseli smo takih dogodkov, saj še posebej povezujejo in utrjujejo naše vezi z nekdanjimi zaposlenimi, ki so prispevali kamenčke v mozaik današnje podobe podjetja, zato se vedno znova veselimo srečanja z njimi.”

V galeriji objavljamo nekaj fotografij prijetnega druženja (za povečanje kliknite na sliko).

Foto: Komunala Novo mesto

M. D.