Propadli mandatar naj bi fizično obračunal z zetom

Dekle iz visoke družbe, Erjavčeva hči. (vir: družbena omrežja)

Propadli kandidat za mandatarja koalicije KUL (LMŠ, SD, Levica in SAB) in nekdanji minister za zunanje zadeve v vladi Marjana Šarca naj bi fizično obračunal z zetom, se vselil v njegovo ljubljansko stanovanje in zamenjal ključavnico.

Hčerka Karla Erjavca, ki sicer ni več javna oseba, je pa bil to dolga leta, v KUL so ga namreč pred kratkim celo ponujali za mandatarja oz. predsednika vlade, pa od Andreja Marčiča, po vsega pol leta zakona, pričakuje dve stanovanji, hišo ob morju in 7000 evrov preživnine mesečno.

Paru se je nedolgo tega rodil sin, v tiskani številki Slovenskih novic, kjer so ekskluzivno objavili članek z naslovom Erjavčeva vojna z zetom, pa so izračunali, da bi moral sicer 53-letni Andrej Marčič v naslednjih 26 letih Evi Erjavec plačati več kot 2 milijona evrov. Ali gre tu zgolj za preživnino za otroka ali tudi preživnino za Evo, do katere bi bila opravičena, če ne bi bila zaposlena, ni znano.

Erjavčeva Eva se v javnosti rada izpostavlja, tudi v družbi Jankovićeve snahe Ursule Gawish (vir), obe pa prisegata na visoko in drago modo ter razkošno življenje.

Marčič in več kot četrt stoletja mlajša Erjavčeva sta se poročila novembra lani (vir), v zakonu naj bi kmalu zaškripalo. Marčič naj bi se kmalu odselil, Karl Erjavec pa zamenjal ključavnico stanovanja, sicer v zetovi lasti, kar so posnele tudi kamere.

Med tastom in zetom naj bi zavrela tudi kri, Erjavec naj bi zeta pribil ob zid. Marčič na vprašanje časnika tega ni zanikal, Erjavec pa je dejal, da ne ve, o čem govorijo.

Za Karla Erjavca to ni prvi primer spora zaradi hčerk. Zaradi Ines se je pred leti sprl s sosedo Špelo Pretnar, spor zaradi pralnega stroja pred stanovanjem Pretnarjeve sredi Ljubljane so reševali na sodišču. Erjavec je spor izgubil. Ali bo tudi tokrat tako, bomo videli.

Po zadnjih podatkih je Erjavec dela na združitvi štajerskih odborov DeSUS s stranko SD, kar je potrdila tudi Tanja Fajon (Požareport), v zameno pa naj bi mu SD ponudila mesto zunanjega ali obrambnega ministra, če bodo Socialni demokrati po prihodnjih parlamentarnih volitvah morda, po naključju, vodili novo vlado.

Andrej Marčič je lastnik in direktor podjetja Marand, kateremu se je v času vseh Kulovskih zgodbic obetal zelo donosen posel pri cestninjenju, nato iz tega ni bilo nič. Prijatelji, ki ga poznajo, se mu na družbenih omrežjih ne morejo načuditi.

Eva Erjavec in Andrej Marčič (vir: družbena omrežja)

C. R.