Planet TV nedosegljiv prek T-2

(vir: arhiv)

Naročniki T-2 danes ne morejo spremljati televizijskega programa Planet TV. Ob priklopu se jim pojavi naslednje besedilo: “Opravičujemo se za trenutno nedelovanje programa. Prizadevamo si, da z lastniki TV pravic dosežemo sprejemljiv dogovor o njegovem nadaljnjem predvajanju. Hvala za razumevanje.”

Zanimivo in nezanemarljivo pa je, da so še v soboto, 30. decembra 2023, posamezne uporabnike T-2 prek telefona klicali posredniki in jim ponujali prehod k Telekomu.

Slednje je zmotilo marsikoga, posebno še glede na soboto in prihajajoče silvestrovo.

So na državnem Telekomu že vedeli, kaj se pripravlja? In kje so dobili podatke o naročnikih T-2? Ali pa morda glede na pojasnila T-2 pri vsem skupaj sodelujejo tudi v vodstvu slednjega in želijo svoje naročnike preusmeriti k Telekomu?

Več vprašanj kot je trenutno odgovorov. Dejstvo pa je, da Planet TV ni trobilo globoke države. Nekateri navajajo, da “imperij vrača udarec, ker so si lastniki Planet TV kot urednika drznili zaposliti Uroša Urbanijo in ker na njej predvajajo svojo TOP komentatorsko oddajo Ura moči, ki razbija medijski monopol političnega podzemlja, ki nam vlada …”

Kakorkoli, resnica bo zelo hitro izbila na plano.

Obvestilo na ekranu tv-sprejemnika:

Vir: Posnetek tv-zaslona na programu PlanetTV

Obvestilo T-2 podpora:

M. D.