Pomembno obvestilo vsem, ki še bodo hospitalizirali zaradi covida

(UKC Ljubljana, vir: Mladi zdravnikii, arhiv)

“Pomembno opozorilo vsem, ki še bodo hospitalizirani zaradi covida. Zaradi mnogih, ki so navajali, da so cepljeni, čeprav so pridobili lažno potrdilo o cepljenju, sedaj vsem opravijo krvne preiskave, ki pokažejo, ali je bila oseba resnično cepljena ali ne.”

Tako so danes za družbenih omrežjih zapisali v skupini Mladi zdravniki Slovenije.

Dodali so, da iz slovenskih bolnišnic poročajo o takšnem porastu covidnih bolnikov, da so ponovno potrebne množične prerazporeditve zdravnikov in sester iz drugih oddelkov na covidne, kar je zmanjšalo kapacitete za zdravljenje drugih bolezni. Žal že opažajo tudi porast smrtnosti.

O tem, da se oboleli s covid-19 v bolnišnicah zlažejo, da so cepljeni, čeprav niso, smo že poročali. Zdaj se razkriva tudi, da imajo nekateri celo lažna potrdila.

Ob vsem tem je tako veliko vprašanje, koliko je zares cepljenih obolelih proti covidu-19 v slovenskih bolnišnicah, kakor o tem vpijejo proticepilci. Resnica se bo sicer še izkazala.

Žal pa dodatne krvne preiskave obolelih povzročajo zgolj še višje stroške zdravljenja, ki jih v tem primeru (zaradi laži obolelih s covid-19) povsem po nepotrebnem plačujemo vsi davkoplačevalci.

A. L.