Pavle Rupar ustanavlja stranko, takšen bo njen logotip

Vseslovenski protestni shod v organizaciji Iniciative Glas upokojencev oz. Inštituta 1. oktober (vir: družbena omrežja)

Gibanje Glas upokojencev, ki ga vodi Pavle Rupar, se bo v soboto preoblikovalo v stranko. Ustanovni kongres se bo začel ob 11. uri v dvorani Smelta na Dunajski cesti v Ljubljani.

 

Kot je sporočil Rupar, bo nova stranka stranka upokojencev, delavcev, mladine in kmetov. Zavzemala se bo za skupno sodelovanje ter se morila za dostojno in dostojanstveno življenje vseh.

Udeležencem je sporočil, naj pridejo v dvorano vsaj 15 minut pred 11. uro, saj po 10:55 v dvorano ne bo več možno vstopati. Za dogodek je prijavljenih več kot 25 medijskih hiš in novinarjev. “Ne ovirajte njihovo delo! Do vseh se vedemo spoštljivo in prijateljsko!” je zapisal. Kongres bodo prenašali Nova24TV, Top News in e-maribor.

“Veseli smo, ker boste priča zgodovinskemu dogodku in boste z nami stopili na trdo in dolgo pot pomoči zase in za druge. Vodi nas poslanstvo prijateljstva in skrbi za nas upokojene in vse skupine ljudi naše lepe Slovenije. Vodi nas srce, ki bije za Slovenijo, njeno slavo in čast. Ponosni smo na to pot, vemo in prepričani smo, da delamo prav. Vemo, da bomo naleteli na hude ovire iz vseh strani, podtikanja in zahrbtnosti, ki jo je slovenski narod vse preveč poln. A obupali ne bomo, končno delamo vsak tudi zase, zanašati se na kogarkoli veste sami, kako je,” je ob tem udeležencem kongresa sporočil Rupar.

Logotip stranke.
Vodstvena ekipa.

A. V.