Ob koncu tedna prijeli 21 nezakonitih migrantov

Fotografija je simbolična. (vir: kamenjar.com)

Med vikendom so policisti na območju Policijske uprave Novo mesto prijeli 21 oseb, za katere se je izkazalo, da so državno mejo prestopili nezakonito.

Črnomaljski policisti so v petek dopoldne v Črnomlju prijeli 5 državljanov Eritreje, ki so v državo prišli na nezakonit način. Popoldne so na Sinjem Vrhu prijeli 3 državljane Afganistana. V soboto zjutraj so opazili 5 oseb med Staro Lipo in Suhorjem – prijeli so štiri državljane Pakistana in državljana Afganistana, ki so v Slovenijo prišlo izven mejnih
prehodov.

Še 2 državljana Afganistana so prijeli nekaj kasneje pri Sinjem Vrhu ter 2 državljana, iz Afganistana in Irana, pri Perudini. V nedeljo zjutraj so novomeški policisti na vlaku iz Metlike prijeli 2 tujca, državljana Alžirije in Sirije. V nedeljo popoldne pa so v Učakovcih prijeli 2 državljana Pakistana.

Policijski postopki s prijetimi še niso zaključeni, so sporočili s PU Novo mesto.

C. R.

novo staro popularno
Samo

Vsi ti musliči migranti prihajajo k nam načrtovano, sami moški. Med njimi je dosti kriminalcev, nobeden nima papirjev in vsi so Rojeni 1997.Smešno??Med njimi so tudi borci iz vojnih območij, potencialna varnostna grožnja za varnost V SLOVENIJI. KO SE BO ZAČELO DOGAJATI PRI NAS, TO BO PROBLEM. SAMO, naša vlada zgleda, da se tega ne zaveda ali pa noče vedeti. Majhen človek v Sloveniji zmeraj nastrada. Drugorazredni državljani postajamo v lastni državi, za migrante se pa troši denar.

he,he

Vsi inžinirji, zdravniki, visoko šolan kader, pa ja da.Isto kot naši etnični.

miki miška

Bogi..men se smilijo..
jest bodo morali našo ekološko hrano!
in to samo 5x na dan.