Novo mesto: Začel se je vpis otrok v vrtce

Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv)

Mestna občina Novo mesto vabi k vpisu predšolskih otrok v vrtce za šolsko leto 2021/2022. Vpisi bodo potekali od danes, 1. marca, do 12. marca 2021. Vlogo za vpis oddajo starši samo za tiste otroke, ki še niso vključeni v vrtec.

Obrazce za vpis najdete na spletni strani vrtca, na upravi vrtca ob vpisu in na spletni strani Mestne občine Novo mesto.

Vse dodatne informacije v zvezi z vpisom dobite na spletnih straneh vrtcev in pri svetovalnih delavkah vrtcev, skladno z ukrepi za preprečevanje okužbe.

Zaradi razglašene epidemije je zaželena oddaja vloge po e-pošti, klasični pošti ali v nabiralnik pred upravo vrtca. Ob oddaji vloge je treba upoštevati vse ukrepe za zaščito ob preprečevanju okužbe s covid-19 in navodila vrtca.

V kolikor bo v vrtec vpisanih več otrok, kot je v vrtcu prostih mest, bo o vlogah odločala Komisija za sprejem otrok v vrtec.

Obravnavala bo vse vloge, ki bodo vložene do 12. 3. 2021  ali oddane na ta dan priporočeno na pošto. O rešitvi vlog bodo starši obveščeni v mesecu aprilu 2021. V primeru, da ne bo dovolj povpraševanja po določeni razpisani enoti, bodo ponudili možnost izbire druge enote.

Na voljo sta vlogi: 

M. D.