Kulovski medij spet dela afero, očitno jih neomajna SMC zelo moti!

Zdravko Počivalšek (vir: arhiv)

Minister za gospodarstvo in razvoj Zdravko Počivalšek je v petek obiskal Spodnje Podravje, med drugim se je na delovnem obisku v Podlehniku sestal z župani občin na območju Haloz, s katerimi je govoril na temo obmejnih problemskih območjih v naslednji finančni perspektiv. Nato se je sestal z vsemi haloškimi župani, s katerimi so govorili o problematiki življenja ob meji.

Popoldne pa je obisk nadaljeval v Ormožu, kjer se je sestal z županom ter tamkajšnjimi podjetniki in tudi z njimi govoril o razvojnih potencialih. Na gospodarskem ministrstvu so ob tem poudarili, da spremljajo aktivnosti na terenu in hkrati skušajo aktivno pomagati.

Vendar pa nekatere medije, med njimi je prednjačil POP TV, ki so ga poznavalci preimenovali kar v LMŠ TV in zdaj v KUL TV (veljal naj bi za njihovo izpostavo), obisk Počivalška v Podravju ni zanimal z vidika delovne uspešnosti. Javnosti so raje postregli z domnevno “novo afero”.

V Ormožu so se na delovnem sestanku namreč sestali v enem od tamkajšnjih lokalov. Na POP TV so namigovali na pogostitve, najemnik lokala, sicer tudi član Obrtne zbornice (OZS) Ormož, pa jim je povedal, da tega ni bil, bila je le “radenska in navadna voda”.

Na Twitterju se je oglasil tudi Zdravko Počivalšek, ki je zapisal:

“Odzval sem se vabilu predstavnikov OZS Ormož in Ljutomer na pogovor o njihovih težavah in naših ukrepih. Izbrali so prostor, ki je ustrezal preventivnim ukrepom NIJZ in ki kaže potencial za razvoj turizma. Šlo je za uradni poslovni sestanek, ti so dovoljeni. Pil sem samo vodo.”

M. D.