Dvojna merila stranke SD

Dvojna merila stranke SD: V Nemčiji zaščitni ukrepi oh in sploh, v Sloveniji, kjer so milejši, so fašizem in strahovlada.

Dejan Židan in Tanja Fajon ob predaji vodenja stranke SD (vir: arhiv)

“Da poslanec in bivši predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan zasebno kar rad potuje v nemško prestolnico Berlin, je javno že znano, smo pa šele zdaj, natančneje pred dvema dnevoma, 10. avgusta 2021, izvedeli, da se je Židan v Berlinu tudi prebudil, se zbudil.”

Tako so danes zapisali na spletnem portalu pozareport.si

Opozorili so na Židanovo “nenadno modro ugotovitev”, da tudi sredi Nemčije, kjer ni Janeza Janše in Janševe vlade, morajo nositi maske, in to še hujše maske kot v Sloveniji (FFP-2), veljajo strogi PCT ukrepi, začinjeni s sledenjem, in ljudje še zdaleč niso čisto zmešani od (političnih) debat na temo cepljenja.

Še več, turist Židan v podtonu mirno ugotavlja, kako so vsi ti zaščitni ukrepi sredi Nemčije oh in sploh super.

S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi Židan pripada stranki Socialnih demokratov (SD), ki v Sloveniji ukrepom proti širjenju novega koronavirusa, ki so celo milejši od tistih v Nemčiji, ne bi “odkrito ali prikrito” ideološko zaslepljeni nasprotovali, češ, da gre za fašizem in strahovlado Janševe vlade.

Objavljamo Židanov zapis na Facebooku, dodajamo še to, da bodo v Nemčiji brezplačna testiranja kmalu ukinjena. Treba jih bo plačevati.

Vir: pozareport.si

C. R.