Črnomelj: Župan sprejel najuspešnejše osnovnošolce in učence Glasbene šole

Najuspešnejši osnovnošolci v občini Črnomelj (foto: Jani Pavlin, vir: občina)

Črnomaljski župan Andrej Kavšek je letošnje najuspešnejše osnovnošolce črnomaljskih osnovnih šol in učence Glasbene šole Črnomelj sprejel v prostorih nekdanjega črnomaljskega hotela.

Gre za učence, ki so v iztekajočem se šolskem letu pri vseh predmetih dosegli oceno odlično (5). Kar veliko jih je, je razvidno iz fotografij.

Učencem je čestital za dosežke in jim podaril majhno pozornost ter devetošolcem zaželel uspešno nadaljnje šolanje.

“Za vami je leto trdega dela, učenja in odrekanja. Vaši dosežki so dokaz, da se trud vedno izplača. Ponosen sem na vašo vztrajnost in uspehe, ki jih dosežete na različnih področjih – bodisi v znanju, športu, umetnosti ali drugih dejavnostih. Vi ste zgled svojim vrstnikom in ponos naše občine.

Vaša pot še ni končana, pravzaprav se šele začenja. Pred vami so številne priložnosti, ki vam bodo omogočile, da še naprej rastete in se razvijate. Bodite pogumni in radovedni, nikoli ne prenehajte raziskovati novih znanj in spretnosti.

Verjamem, da boste s svojo energijo in mladostno zagnanostjo dosegli še mnoge velike cilje in ponesli ime naše občine še daleč,” je učencem dejal župan Kavšek.

Učenci Osnovne šole Loka, Črnomelj, z županom
Glasbena šola Črnomelj
Osnovna šola Dragatuš
Osnovna šola Milke Šobar Nataše
Osnovna šola Mirana Jarca Črnomelj
Osnovna šola Stari trg ob Kolpi
Osnovna šola Vinica

Foto: Jani Pavlin (vir: občina Črnomelj)

A. L.