Ustavno sodišče danes odloča o tem, ali otrok rabi mamo in očeta!

(vir: pixabay.com)

Ustavno sodišče bo danes odločalo o ukinitvi zakonske zveze žene in moža ter posvojitvah otrok v homoseksualna oz. LGBTQIA+ razmerja. Kar so slovenski volivci trikrat zavrnili na referendumih, želi homoseksualni lobi zdaj doseči s pomočjo Ustavnega sodišča RS.

Ustavno sodišče je pobudo prejelo pred kratkim in že odloča o tem, hkrati pa nekatere pobude na tem sodišču na obravnavo čakajo več let.

“Kljub tako prepričljivim rezultatom na referendumih so se nadaljevali pritiski za razvrednotenje družine, materinstva in očetovstva. Državni zbor je pred leti celo ustanovil LGBTQ državni urad z imenom zagovornik načela enakosti (vodi ga Miha Lobnik – op.) in na njegovo čelo postavil vodjo poraženih homoseksualnih referendumskih kampanj,” je včeraj opozoril Aleš Primc.

Stranka ZA Slovenijo – Glas za otroke in družine je zato pozvala k udeležbi na Shodu materinske in očetovske ljubezni ob 16.30 uri pred Ustavnim sodiščem v Ljubljani, Beethovnova 10.

Uvajanje teorije spola v družbo je 8. marca s svojo čestitko “ženskam in osebam, ki se identificirajo kot ženske” uvajanje teorije spola v družbo posredno napovedal tudi Robert Golob, predsednik stranke Gibanje Svoboda.

Gre za t. i. teorijo spola, ki jo poskušajo povsod po svetu s pomočjo milijarderja Georgea Sorosa v zadnjih letih agresivno uvajati predstavniki LGTB (lezbijske, geji, transeksualci, biseksualci) in z njimi povezane nevladne organizacije. Omenjena teorija zavrača idejo o dveh spolih oz. da biološko ni določeno, kdo je moški in kdo ženska, pač je vsak to, kar sam dojema, da je. Skratka, če oceni, da mu ni všeč, da je moški, se lahko izreče, da je ženska. In obratno.

Tako na primer aktivisti omenjene teorije skušajo doseči, da v uradnih evidencah države, osebnih dokumentih in drugje ne bi pisalo, kakšnega spola je oseba, ampak bi se temu izognili. Na poročnih listih tako ne bi pisalo, da se poročata moški in ženska, pač pa oseba 1 in oseba 2. Prav tako v osebnih dokumentih otrok več ne bi pisalo, da je njihov oče ta in ta, mati pa ta in ta, ampak le, da gre za osebo 1 in osebo 2.

Po mnenju mnogih gre za sprideno teorijo, ki nima podlage v bioloških dejstvih. Stvar spola ni družbeni dogovor, ampak biologije, je pred kratkim napisal profesor Boštjan M. Turk.

A. L.