Preiskovalna komisija za Gen-I speča trnuljčica

NSi (vir, Zajem zaslona, arhiv)

“Kljub vse več dokazom o kriminalnih rabotah golobovih v Gen-I pa Nova Slovenija (NSi) še vedno preprečuje ustanovitev preiskovalne komisije. Pa Komisija za nadzor javnih financ državnega zbora, ki so si jo s pomočjo vladne koalicije prihvatizirali v roke Jerneja Vrtovca, je v zadevi Gen-I speča trnuljčica.

 

Očitno bo Golobove prej zapustila stranka SD kot pa NSi. Skupaj s stranko Levica bodo v podpori od zadaj vztrajali do konca. Objava podatka o Miloševih (več: Miloš Milović) pogodbah na portalu N1 s pomočjo informacijske pooblaščenke (Mojce Prelesnik) je namreč eno zadnjih opozoril dejanskega šefa SD Golobovim. Perje frči. More to come (še več prihaja).”

Tako je zadnje objave o lažeh Roberta Goloba na družbenih omrežjih komentiral Janez Janša.

Pozareport.si je danes objavil prispevek z naslovom Dvomov ni več: imamo šefa vlade RS  z neokusno pretežkim nahrbtnikom, ki hkrati tudi notorično laže. Na potezi so tožilstvo, Komisija za preprečevanje korupcije in koalicija.

V prispevku Bojan Požar razgalja številne Golobove laži in pri tem navaja, da še ni čisto jasno, ali Robert Golob laže kar tako, značajsko, ali nonšalantno načrtno ali pa vsega skupaj po malem. Kakorkoli, česa takšnega med slovensko tranzicijo še nismo imeli, še nismo videli in še nismo doživeli, dodaja Požar. Več o tem lahko preberete na povezavi: pozareport.si

Komentar Janeza Janše, predsednika SDS:

A. L.