Odmevno: Razvajeni otroci brez dneva delovne dobe in izkušenj!

(Vir: Tomaž Štih, FB)

“Med mladimi, ki so izbrali manj perspektivne študije, je postati poslanec precej privlačna prva služba. Bližnjica do plače in statusa, za katerega bi se sicer morali v gospodarstvu truditi in dokazovati najmanj deset let.

Seveda pa to ni brez škodljivih posledic za skupnost. Da razvajeni otroci odločajo o javnih zadevah ni nič drugače, kot če bi jim (brez dneva delovne dobe in izkušenj!) zaupali vodenje Petrola.

Vse, kar gre lahko narobe, bo tudi šlo narobe …

Bistvo predstavniške demokracije je, da so predstavniki sposobni globljega razmisleka. Da delujejo kot dodatno sito, ki prepreči uresničitev slabih idej. Tole gre pa v obratno smer. V radikalnejše, bolj nagle in manj premišljene odločitve, kot, če bi jih sprejemali kar ljudje, direktno na referendumu.”

Tako je znani politični analitik Tomaž Štih komentiral napoved aktivistov in aktivistk, zbranih okrog Nike Kovač, mlade varovanke Georgea Sorosa in njegovih aktivistov.

Spomnimo. Aktivistke in aktivisti, zbrani okrog zasebnega inštituta 8. marec in Nike Kovač, so v ponedeljek na bizarni novinarski konferenci napovedali, da se bodo odpravili na ceste in zbirali podpise za odpravo kar 11 zakonov, med drugim tudi Kazenskega zakonika in s tem ukinitev sodnih postopkov in sodišč, Zakona o tujcih, pa tudi zakonov, po katerih bi moralo prebivalstvo in gospodarstvo vračati dodatke in pomoč, prejeto v času epidemije, med drugim tudi vrednost turističnih bonov.

Napovedali so tudi kampanjo Gremo volit, dejansko so se s to akcijo začeli pripravljati na aprilske volitve. Več o tem smo poročali tukaj 

Zakoni, ki bi jih odpravili in v državi ustvarili anarhijo ter raj za tujce in korupcijo:

M. D.