Mija Cerar, ponosna mamica, ki pričakuje 13. otroka

Mija Cerar

Petinštiridesetletna Mija Cerar je ponosna mamica 12 otrok, je pa tudi prostovoljna gasilka in gradbenica po duši in srcu. A četudi je mislila, da ne bo imela več otrok, jo je presenetila 13. nosečnost.

Mija Cerar se ukvarja tudi z glasbo, z možem Francijem živi v Lukovici. Njen najstarejši sin je star 25 let, najmlajša hči pa je stara dve leti. Največja razlika med otroki je štiri leta.

Mija Cerar med voditeljico in voditeljem v oddaji Jutro na Planetu TV

V oddaji Jutro na Planetu TV je razkrila, da si je vedno želela večjo družino, jutra pri njih doma pa so zelo pestra. “Videti je kot v filmu Količinski popust. Otroci tekajo naokoli, a so zelo samostojni. Oblečem samo najmlajšo hči, sin, ki je star štiri leta, sploh ne želi, da mu pomagam. Moji otroci so zelo samostojni,” je dejala.

Mija je gradbenica in želi na svoje otroke prenesti vodilo, da je treba uporabiti svoje roke in delati. Za gradbeništvo jo je navdušil njen oče, ki je bil zidar.

Vse to in še več je opisano na portalu siol.net

Mija je povezavo do intervjuja v o oddaji Jutro na Planetu TV delila tudi na svoji Facebook strani. Zapisala je:

“Mogoče se bo kdo spotaknil glede števila otrok. Jaz pa pravim, nekdo bi dal vse za dober avto, motor, domače živali, razna potovanja, meni pa pač otroci … in sem hvaležna, da je tako, da smo si različni, ker vsak uživa v tistem kar ga veseli …

Vsakemu je namenjena različna pot in noben ne more imeti, kar imam jaz in jaz ne morem imeti kar ima nekdo drug ljudje smo si različni in prav je tako … lahko si edino pomagamo in ne nagajamo, ker vsak človek je v srcu dober in vsakemu je namenjena drugačna pot oz. drugačen križ, ki ga moramo nositi … in edino z ljubeznijo in spoštovanjem bomo veliko dosegli.”

Mija je tudi glasbenica, pevka, da pričakuje 13. otroka pa je razkrila prav v oddaji na Planet TV (siol.net)

M. D.