Med kristjani kroži velika laž glede cepiva proti covid-19

Dr. Aleš Štrancar, direktor visokotehnološkega podjetja BIA Separation

Slovenija je do danes prejela 33.150 odmerkov cepiva, vsak naslednji ponedeljek jih bomo prejemali še po 16.575. V javnosti je precej lažnih informacij, povezanih s cepljenjem, zato smo izbrskali nekaj verodostojnih podatkov o tem.

Nacionalni inštitut za javno zdravje je do danes glede negativnih stranskih učinkov cepljenja prejel tri prijave.

Glede smrti, ki bi bila lahko povezana s cepljenjem, bo strokovna skupina mnenje oblikovala hitro, morebiti že jutri. V drugih dveh primerih gre za blažje stranke učinke. V enem primeru za izpuščaje, ki pa so hitro izzveneli. V drugem primeru je šlo za bolečine v nadlahti, bruhanje in prebavne motnje, a se je stanje isto umirilo.

Spletni portal Vipavska.eu pa je opozoril na to, da med kristjani kroži velika laž o cepivu, in sicer, da naj bi se za cepivo uporabljale celice splavljenih otrok. Čeprav je tudi Vatikan uradno oznanil, da cepiva za kristjane etično niso sporna, to govoric ne ustavi. Posebej na spletnih omrežjih, kjer so glavni promotorji teh govoric tudi nekateri verni in glasni kristjani.

Na portalu, ki ga vodi novinar Tino Mamić, tudi predsednik Združenja novinarjev in publicistov, so o tem vprašali enega od odličnih poznavalcev tehnologij za pridobivanje cepiv, ki svojega krščanstva ne skriva. To je dr. Aleš Štrancar, ki je pojasnil:

“Celice, vzete otroku, ki je bil spontano splavljen leta 1972 niso celice tega otroka. To so namreč v bioreaktorju namnožene celice, ki imajo dedni zapis celic tega splavljenega otroka, konkretno celic ledvic. Lahko, da je bil otrok celo že mrtev še pred odvzemom teh celic. V vsakem primeru celice, ki se uporabljajo za proizvodnjo cepiv, niso delček tega otroka. Niso. So le celice, ki imajo dedni zapis celic ledvic tega spontano splavljenega otroka.” In te celice niso, in ne smejo biti del cepiva. Z zdravstvenega stališča je bistveno bolj problematično presajanje organov, transfuzija in konec koncev tudi raznorazni hrustanci. Pri vseh teh posegih v organizem dejansko uvajamo milijarde celic drugih oseb.

Stranskih učinkov cepiv ajdovski znanstvenik ne zanika, vendar so predvsem posledica slabih tehnologij čiščenja, nikakor učinkovine same. Ob koncu je še povedal:

“Narava je vedno delala selekcijo, včasih so za preživetje bile potrebne mišice, danes je potrebna zdrava pamet. In zdrava pamet mi govori, da se bom cepil in s tem imel bistveno večjo možnost preživetja kot tisti, ki se ne bodo. Sem glasnik in podpornik »teorije življenja«, v vseh pogledih, na vseh področjih, vedno, brez gnilih kompromisov.”

Več o tem lahko preberite tukaj: Vipavska.eu

M. D.