sreda, 3 junija, 2020
Doma Bela krajina Koronavirus potrjen tudi v Metliki – z dodatnimi podatki

Koronavirus potrjen tudi v Metliki – z dodatnimi podatki

Vir slike: www.kraji.eu.

Zaradi potrjenega primera okužbe s koronavirusom v Metliki je Zdravstveni dom Metlika objavil nujno obvestilo, da do nadaljnjega sprejemajo le nujne primere.

Nujno obvestilo je objavljeno tukaj

Po neuradnih, vendar potrjenih, podatkih je okuženi moški kot zdravnik zaposlen v Zdravstvenem domu Metlika in je bil v preteklih dneh na potovanju v Italiji. Zdravstveni dom Metlika že opravlja pozive pacientov, s katerimi je bil zdravnik v stiku.

Zdravnik je v izolaciji v UKC Ljubljana.

Dopolnjeno ob 19.55:

Po podatkih naših zanesljivih virov je zdravnik v sredo obiskal tudi Dom starejših občanov (DSO) Metlika. Že tam naj bi pri njem opazili nekatere znake okuženosti (vročina, bruhanje, brez kašlja). Po podatkih naših virov je pooblaščeni zdravnik za DSO Metlika.

Prostore Zdravstvenega doma Metlika trenutno razkužujejo.

V ZD trenutno sprejemajo samo nujne primere. Težava pa je, da so bili zdravniki in ostalo zdravstveno osebje, ki obravnavajo te primere, v stiku z okuženim zdravnikom.

Strokovnjaki opozarjajo, da je znak za okužbo z koronavirusom tudi bruhanje.

novo staro popularno
Bacek Jon

Kak Štrbenc? Napiše se Štrbenac. Pusti zdaj njega, on je itak poglavje zase kot ”Cop” Nemanič. Kje je zdaj Najbolj pametna direktorca I.L. in njena namestnica J.Š. iz DSO-ja Metlika, katere ”kao” ne rabijo nobenih priprav za Koronovirus? Kot so že mediji poročali, Metliški DSO sploh ni izvajal ukrepov za preprečitev okužb glede na druge ustanove, potem pa izbruh, kje drugje kot v Metliki in to s strani domskega Zdravnika Đ.N. (če se temu sploh lahko reče zdravik). KATASTROFA!!!!!! Kaj ima Ta model v Glavi?! Ko je prišel iz dopusta (iz ITALIJE, aloooooo) je še delal par dni v ZD-u… Preberite več »

Tine

A DSo metlika že razkužujejo? Bo nova metliška velika kadrovska pridobitev še vztrajala na telovadbi zaposlenih? To ji je šlo od rok. Drugo precej slabše.

Bacek Jon

Najbrž, da ga res?!
Da, da, telovadba bo pregnala COVID-19.
Itak, da gleda(jo) samo za svojo rit in zaslužek.
Če pa se že dotaknemo kadrovanja, itak vsi vidijo da se zaposluje večji del samo po načelu: veze-vezice, ti meni-jaz-tebi, in kdo ima koga pri koritu (enako, kot v prejšnji kadrovski sestavi).
Potem pa se ladjica začne potaplajt, miške pa …… bejžmo, ena za drugo.

občan

Kje je pa štrbenc?

ŽALOST

Ajoj, pol je pa že pol Metlike okužene.Žalostno!

lojzika

Pomembno je, da na zunaj vse štima,smo fit in lepo zrihtani. Odlično sodelujemo in si pomagamo……Ni da ni, trava zelena pred domom, kako je v domu, ni tako zelo pomembno

Jure

To je Nemanič. Kaj je to s Štrbencom? Mišmaši, zdravnica in policaj, so se že testirali?

egegegegeg

kaaaj?!

milanche

Jebem ja vsem mater.
Da bog da vsi policisti, doktori v Metliki dobili bolezen.

Hvala, lep pozdrav