Kandidatno listo mu sestavljajo Kučan, Golobič in Janković

(vir: arhiv)

“Med boljšimi poznavalci, velja, da kandidatno listo Robertu Golobu sestavljajo Milan Kučan, Gregor Golobič in Zoran Janković, ki bodo potem posledično skozi svoje nastavljene ljudi, poslance Gibanja Svoboda, tudi de facto kontrolirali poslansko skupino Roberta Goloba.

Kučan predvsem zato, da mu Golob po parlamentarnih volitvah ne bi zbezljal ter se spajdašil z Janezom Janšo in SDS – v kakšno veliko koalicijo. Saj, to je zadnja velika bitka Kučanove generacije.”

Tako je danes na svojem portalu pozareport.si zapisal vedno dobro poučeni novinar in urednik Bojan Požar.

Požar še navaja, da glasilo Roberta Goloba postaja časnik Delo. Na to sicer opozarjajo tudi ostali, saj je prav Delo tisto, ki objavlja stvari, ki tudi po naključju ne držijo. Med drugim ponavljajo mantro, kako težko je priti v Golobovo stranko in kako zelo menda osebno preverja vse kandidate za poslance. Jasno je, da to ne drži. Na njegovi listi je čedalje več “čudnih” imen, tudi z Udbovsko preteklostjo.

Robert Golob, ki se po veliki blamaži v tv-Tarči skriva pred javnostjo oz. ga skrivajo, sicer še vedno ni pojasnil niti svoje 45.000 evrov visoke bruto plače v GEN-I, je pa zaradi tega v policijski preiskavi, postopek vodijo kriminalisti novomeške policijske uprave.

A. L.