Kako do dodatnega vira zaslužka na kmetiji?

V letošnjem letu pogosteje kot o priložnostih beremo in poslušamo o omejitvah, pred katerimi so se znašli različni sektorji gospodarstva in družbe. Lastniki kmetij pa imate prav v tem obdobju priložnost, da svojo dejavnost dopolnite in si s tem zagotovite dodaten vir zaslužka. Kako? S postavitvijo sončne elektrarne, s katero boste proizvajali lastno elektriko in jo lahko tudi prodajali.

Do sredine oktobra je za razširitev dejavnosti na kmetiji mogoče izkoristiti nepovratna sredstva za naložbe v sončne elektrarne, namenjene prodaji električne energije. Iz tega naslova si lahko znižate stroške investicije v sončno elektrarno za kar 50 %.

Se vam zdi ideja zanimiva, a ne veste točno, na kakšen način bi zagrizli vanjo? Zaupajte celoten postopek strokovnjakom z izkušnjami. Pri GEN-I Sonce, ki ima med slovenskimi ponudniki sončnih elektrarn na ključ največji tržni delež, imajo večletne izkušnje tako s postavitvijo manjših domačih sončnih elektrarn kot takih na večjih poslovnih objektih. Postavili so tudi prvo sončno elektrarno na večstanovanjskem objektu v Sloveniji. Ker ekipo GEN-I Sonce poleg specialistov za sončne elektrarne sestavljajo tudi finančni svetovalci in strokovnjaki za prijave na javne razpise, bodo za vas izpolnili tudi vse obrazce in dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev.

Ko gre za odločitev o trajnostnem in najcenejšem viru energije, v prid izbiri GEN-I Sonce govori več dejstev. Več o njih si preberite v članku »S sončno elektrarno do večje dobičkonosnosti kmetije«.

Že takoj pa lahko pišete ali pokličete za brezplačno informativno ponudbo za sončno elektrarno po meri vaše kmetije. V GEN-I Sonce so dosegljivi na [email protected] ali 080 15 58. Z znanjem in strokovnostjo vam bodo z veseljem pomagali do sredstev za vašo naložbo in poskrbeli za vse od svetovanja do končne montaže vaše sončne elektrarne.

(Oglasno sporočilo)