Izjava dneva: “Urška Bačovnik Janša je zjutraj vstala in šla delat”

Robert Golob in Tina Gaber v Istanbulu, Turčija. (vir: Twitter)
“Ne vem, kako je v Turčiji, vem pa, da se v Sloveniji inflacija že pošteno zažira v dohodke in prihranke običajnih ljudi. Prej smo imeli predsednika vlade Janeza Janšo, ki se je s takimi problemi ukvarjal in prvo damo (zdravnico) Urško Bačovnik Janšo, ki je zjutraj vstala in šla delat.”

Tako je objavo ljubice Roberta Goloba, starlete Tine Gaber, na Twitterju komentiral uporabnik Borut Rojc.

Novinar in urednik Bojan Požar pa je zapisal: “Tina Gaber in Robert Golob sta začela živeti kot del bogate evropske/svetovne elite. Toda, pozor, ta life-style se dogaja tudi na stroške slovenskih davkoplačevalcev.”

Na družbenih omrežjih izredno odmevajo objave Tine Gaber, ki se skupaj z Golobom nahaja v Turčiji, menda na zasebnem potovanju. Dejstvo pa je, da tudi to potovanje slovenske davkoplačevalce stane, saj Goloba kot predsednika vlade spremljajo varnostniki, ki jih plačujemo vsi. Nadalje tudi ni jasno, kako in prek katerega letalskega prevoznika sta potovala in kdo je to plačal.

Obstaja namreč možnost, da sta v Turčijo odpotovala z zasebnim letalom, ki ga je v torek izbral urad predsednika vlade in o katerem smo poročali na povezavi – Falcon ni dovolj

Tina Gaber fotografije iz Turčije objavlja na svojem Instagram profilu, tudi fotografijo iz sobe, kjer je v ozadju videti kopalnico. Odmevi na vse to pa so izredno negativni.

Objava Boruta Rojca:

Objava Golobove ljubice Tine Gaber sinoči na Instagramu

M. D.