Izjava dneva: “Poslanci Gibanja Svoboda se nikoli tako ne zavzamejo za svoje volivce kot so se danes za trgovca z elektriko”

Poslanci stranke Gibanje Svoboda (vir: GS, arhiv)

“Prvič v zgodovini imamo v državnem zboru predstavnike podjetja. Podjetja Gen-I in ne ljudstva. Poslanci Gibanja Svoboda se nikoli tako ne zavzamejo za svoje volivce kot so se danes za trgovca z elektriko.”

Tako je današnjo razpravo poslancev in poslank stranke Gibanje Svoboda v državnem zboru pravilno presodil Janez Janša, poslanec in predsednik Slovenske demokratske stranke.

Tako, kot se danes ti poslanci borijo in grizejo za “svojega” predsednika ali bolje rečeno elektrooligarha in sončnega kralja Roberta Goloba, da le ne bi kdo posegel v njegov “fevd”, ki ga plačujemo vsi davkoplačevalci, v državnem zboru še nismo doživeli.

Državni zbor namreč razpravlja o odreditvi parlamentarne preiskovalne komisije, kjer bodo preiskovali poslovanje podjetja Gen-I v času, ko je tega vodil Robert Golob, podjetja Star Solar, ki je v Golobovi 100-odstotni lasti in posluje z državo, pa tudi o sofinanciranju stranke Gibanje Svoboda.

A. L.