Iz semaforja ukradli akumulator, iz kleti za 2500 evrov suhomesnatih izdelkov

Slika je simbolična.

Med prvonovembrskimi prazniki so imeli policisti kar nekaj dela. Na delovišču v Prečni pri Novem mestu so neznanci iz semaforja ukradli akumulator, iz kleti v Praprečah pri Šentjerneju pa suhomesnate izdelke.

Da so neznanci ukradli akumulator iz semaforja na delovišču na cesti v Prečni pri Novem mestu, je postalo jasno v noči s srede na danes, ko je voznik poklical na 113 in povedal, da semafor na delovišču ne deluje. Policisti so ugotovili, da je razlog to, da je nekdo ukradel akumulator. Obvestili so upravljavca delovišča, ki je zagotovil novega.

V torek dopoldne so neznanci vdrli v klet v Praprečah pri Šentjerneju. Odnesli so žage za meso in več suhomesnatih izdelkov. Ocenjujejo, da je škode za več kot 2500 evrov.

V torek zvečer so poklicali policiste v Kettejev drevored v Novem mestu. Tam so neznanci izkoristili krajšo odsotnost lastnikov dveh skuterjev in jima odnesli dve čeladi – črno-zelene barve za gorsko kolo še vedno pogrešajo, drugo pa so po pregledu okolice našli v bližini. Lastniku naj bi povzročili za nekaj več kot sto evrov škode.

A. V.