Dejstva: Spirala KUL izdajstva

“Zrežirajo afero – jo izvozijo v tujino in “operejo” – jo tam z “začudenjem” odkrijejo – uvozijo v Slovenijo – preko obvladovanih SLO medijev pričnejo z obtoževanjem in blatijo državo – zahtevajo sejo odborov državnega zbora in razpravo o stvareh, ki ne obstajajo – ko se izkaže, da je kozarec prazen, takoj fraza “ja, kjer je dim (ki ga sami spustijo), tam je tudi ogenj” ter naenkrat konec interesa za razpravo… Ali pa takoj nova spletka.

Od JBTZ, razorožitve TO, oviranja osamosvojitve, Depale vasi, Oglejskih sporazumov, Patrie, pisma ES o skladu za okrevanje in vladavini prava itd. itd. Nikoli se ne opravičijo za škodo, ki jo tako povzročijo Sloveniji in posameznikom.

Ker imajo vedno prav, tudi če nimajo. Ker oni so #prvorazredni. Ali po idolu Kidriču: nikoli kruti, tudi če ubijajo …

Brez hrbtenice, brez morale, brez lastnih idej in zamisli o boljših rešitvah, brez sposobnosti dialoga z drugače mislečimi, z obema nogama in glavo v preteklosti in privilegijih. Strumno po poti sovraštva do vsega, kar je slovensko in hlapčevstva do vsega ostalega. Skratka, KUL.”

Tako je na družbenih omrežjih zapisal predsednik vlade in največje politične stranke v Sloveniji Janez Janša.

Zapis se nanaša na najnovejšo izmišljeno “afero” o dokončanju meja na Balkanu in novemu zemljevidu, ki naj bi ga Janša domnevno poslal v Bruselj. Čeprav so v Bruslju to zanikali, v KUL (LMŠ, SD, Levica in SAB) s pomočjo medijev, ki jih obvladujejo (tudi nekatere lokalne, ki danes na vsako uro “pojejo” o tem), še kar naprej razširjajo laži ter spodbujajo sovraštvo. Pri tem s svojimi balkanskimi prijatelji prednjači Tanja Fajon (SD).

M. D.