Anja Bah Žibert: Tudi v prihodnje bomo uspešno reševali probleme državljanov

Kandidati SDS v volilnem okraju Novo mesto I: Anja Bah Žibert, Bojan Kekec in Franci Kepa ob stojnici na Gregorjevem sejmu v Novem mestu.

Poslanka Anja Bah Žibert, ki na letošnjih državnozborskih volitvah znova kandidira v volilnem okraju Novo mesto I, se je včeraj udeležila odprtja tradicionalnega Gregorjevega sejma.

Anja Bah Žibert

“Res je, da grem v tekmo za tretji mandat, ampak so še vedno stvari, ki jih je potrebno postoriti, in so izzivi, ki jih je potrebno premagati. Zame so vseskozi najpomembnejši ljudje. Oni mi dajejo spodbudo, oni z mano delijo svoja mnenja, oni mi predstavijo svoje probleme. Moja naloga tudi v naslednjem mandatu tako bo, da te probleme v kar največji možni meri še naprej uspešno rešujemo, tako na državni ravni kot preko sodelovanja z lokalno ravnjo,” je povedala v izjavi za medije.

Med prednostne naloge svojega delovanja in delovanja Slovenske demokratske stranke v prihodnjem mandatu je Bah Žibertova izpostavila mlade in družine, ustanovitev javne univerze v Novem mestu, debirokratizacijo in izboljšanje demografske slike. “Izjemno pomembno pa bo tudi nadaljevanje gradnje in posodobitve infrastrukture, tako prometne kot železniške. Veliko projektov se v tem trenutku izvaja, preko 1000 po celotni državi, v naslednjem mandatu pa jih bo potrebno tudi zaključiti,” je še dodala.

Poslanka in kandidatka Anja Bah Žibert je ob koncu izjave vse povabila, da obiščejo stojnico SDS na Gregorjevem sejmu v Novem mestu.

Sejem poteka tudi danes in jutri, ob Anji Bah Žibert sta tudi Bojan Kekec (kandidat v volilnem okraju Novo mesto II) in Franci Kepa (kandidat v okraju Trebnje).

Vir in foto: AM