Video: Kolone mladih moških proti slovenski južni meji

V Bihaću vlada izredno stanje. Iz videa je razvidno, da se proti meji in s tem tudi Sloveniji valijo kolone nezakonitih migrantov. (Za ogled videa kliknite na sliko). V pričujočem video posnetku bosanski policisti migrante sicer vodijo v migrantski center Vučjak, ki je le nekaj kilometrov stran od meje s Hrvaško. Od tam gredo nato proti južni slovenski meji, večinoma proti Beli krajini in na Kočevsko-ribniško območje.

Iz videa, ki ga je včeraj na Facebooku objavila prebivalka Bihaća in je še bolj zastrašujoč, pa je razvidno, da se migranti proti meji gibljejo brez spremstva policije. Več o tem si lahko ogledate tukaj

Ob tem domačinka na Facebooku opozarja, da prebivalci ne zmorejo več, da se že dve leti borijo s tem. Prišlo je do posilstev, kraj, napadov s hladnim orožjem, nadlegovanja in napadov na dekleta, posilstva dekleta s posebnimi potrebami in podobnih grozot.

Migranti so v Bihaću odprli celo svoje restavracije. Denar lahko dvigujejo v točno določeni poštni poslovalnici, pošto dnevno obišče po več sto migrantov.

Zneski, ki jih dvigujejo, segajo tudi do 7000 evrov. Domnevno jim denar nakazujejo družine.

Zdaj tudi v Bihaću ne verjamejo več, da ti mladeniči bežijo zaradi vojnega stanja in revščine. Prebivalci so prepričani, da jih najhujše šele čaka, s tem pa tudi vse nas.

Dodajmo, da je župan Bihaća pri slovenski nevladni organizaciji PIC zelo priljubljen. Njena direktorica Katarina Bervar Sternad je v eni od pogovornih televizijskih oddaj na SLO3 pred nekaj meseci še posebej poudarila zgledno sodelovanje z bihaškim županom.

Dodatno smo pridobili še naslednja dva posnetka.

C. R.

novo staro popularno
Korel

Šarec, Poklukar, Cerar, Fajonka, Židan podpirajo nasilne muslimanske migrante. To so izdajalci Slovenije in slovenskih ljudi. Muslimani se ne bodo integrirali v Sloveniji in Evropi. To so sami moški, bodoča vojska ISISA, ki bo kmalu začela z ubijanjem avtohtonih prebivalcev Evrope in Slovenije., posilstva, kraje, ustrahovanja ljudi. Vse to pelje v propast Slovenije, ŠARECU se JEBE za Slovenijo in Slovenske državljane, ker glavno, da ima on zaščito in veliko plačo. IZDALI SO Slovenijo in SLOVENSKE DRŽAVLJANE, SRAMOTA.

Miha

Bosanci vse vodijo na Vučjak ki ga bodo naslednji teden nehali oskrbovati. Več 000 se jih bo zgrnilo na slovenske meje. Pripravimo se!
Dobro ste to ugotovili. Da župan Bihača dela s Sorosom. Vse v dogovoru.

Korl

Vojska

milan cera

Migranti počasi polnijo ulice tudi po savinskih mestih … kje je policija ?????

Frane

Ni je. A ni to fajn? To smo hoteli. V nasprotnem bi bili policijska država. Še boljše bi bilo, da nič ne sme. Razen takrat, ko jo rabimo. Takrat bi ji moralo biti dovoljeno vse.

Fabjan

Ob cestah stojijo z radarji. Vreme je lepo, pa neki je treba zaslužit. Od ciganov in migrantov ni denarja!

Vedran

Sama vojska… tuki ni videti nobene ženske ali otroka… to bo še pestro

Janez

Pa so se mi res zasmilili! Same družine, matere z otroki in ubogi starci, ki iščejo zatocisce !
Zakaj nam potem razni nevladniki in novinarji slovenskih TV tožijo, da cez mejo prihajajo zgolj mladi fantje ????
Lažnivci!!!

pr'koritu

Pozorno spremljajte na prvem posnetku tipa z rdečo majico in Audi logotipom, na minutaži 2:02. Vidite kateri simbol prikaže z roko? To je tako imenovan “OK hand gesture”. Več o tem: https://www.bbc.com/news/world-europe-48293817

zaskrbljen

In kaj pomeni ta kretnja