Ukradli za 3000 evrov vgrajene ograje in za 5000 evrov delov delovnega stroja

Slika je simbolična.

Šentjernejske policiste so včeraj obvestili, da je nekdo konec tedna v Dobruški vasi odstranil in ukradel 11 kosov vgrajene ograje v vrednosti okoli 3000 evrov.

 

Pri pregledu širše okolice so policisti našli ukradeno ograjo in o najdbi obvestili oškodovanca. Z ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo.  Kdo si je z ograjo polepšal vrt, niso navedli.

Na delovišču na območju Brezovice pri Črmošnjicah je v noči na ponedeljek nekdo z delovnega stroja ukradel več delov in lastnika oškodoval za okoli 5000 evrov.

V kraju Ravne pri Zdolah je konec tedna neznanec skozi vrata vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Na parkirnem prostoru na Otoški cesti v Novem mestu je včeraj med 16. in 20. uro nekdo poskušal vlomiti v osebni avtomobil. V notranjost mu ni uspelo priti, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Ponoči je nekdo na parkirnem prostoru na Ulici Danila Bučarja v Novem mestu vlomil v osebni avtomobil in odtujil potni list. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za 1100 evrov.

A. V.