Razkrito: Golob v Bruslju z najmlajšim sinom

Robert Golob s sinom v Bruslju (vir: pozareport.si)

Portal pozareport.si danes ekskluzivno razkriva, da je bil Robert Golob prejšnji teden v Bruslju z najmlajšim sinom, starim od 11 do 12 let (povezava Strah zaradi Golobovih otrok – Moja Dolenjska.

Kar pomeni, da so se Golobovi piarovci včeraj pri pojasnilih po razkritju močno zapletali.

Bivali so v hotelu Amigo, lociranem v ožjem centru Bruslja, kjer se c ene dvoposteljnih sob začnejo pri 400 evrih na noč, začetna cena predsedniškega apartmaja je dobrih 6 tisoč evrov na noč, po Bruslju pa se je Golob prevažal s črnim enoprostorcem in policijskim spremstvom na motorjih.

Od Goloba se zdaj pričakuje, da bo javno razgrnil vse plačane račune za tisti del poti, ki se nanaša na »družinske člane predsednika vlade v Bruslju«, kot so včeraj poročali njegovi predstavniki za stike z javnostmi.

Nadalje portal navaja, da Golob živi v manjšem stanovanju v Solkanu, pri sodelavcu iz GEN-I. Občasno tam živi tudi Golobov mlajši sin, ki je bil prejšnji teden v Bruslju.

Golob se z ženo namreč že več let ločuje, to naj bi bil tudi razlog za preselitev iz družinske hiše v Kromberku pri Novi Gorici, hčerka je pravkar postala polnoletna in je srednjo šolo obiskovala v Ljubljani, z ženo imata še 14-letnega sina.

Več o tem lahko preberete na povezavi: Ekskluzivno: Golob v Bruslju – “zasebno”. In zakaj se je iz Kromberka na skrivaj preselil v Solkan. (pozareport.si)

A. L.