Prijel so jih 31, vloma v Kočevju in Ribnici

Rajndol, eden od krajev, kjer so prijeli ilegalce, nahaja se na Kočevskem, v bližini Mozlja.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so v zadnjih 48 urah prijeli 31 tujcev, ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo.

Poročajo še o vlomu v Ribnici in Kočevju.

Ilegalce so prijeli v krajih Slavski Laz (občina Kostel), Čeplje, Predgrad pri Starem Trgu, Rajdnol, Dolga vas (vse občina Kočevje), Travnik (občina Loški Potok), Žlebič (občina Ribnica) in Ljubljana.

Policijski postopki s prijetimi še niso zaključeni, zato ni znano, ali jih bodo vrnili na hrvaško stran ali pa odpeljali v azilni dom. Prijeti so se izrekli za državljane Pakistana, Sirije, Maroka, Iraka, Sudana, Eritreje, Afganistana in Alžirije.

Poročajo še o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Ribnice, od koder je neznani storilec odtujil gotovino.

V Kočevju pa je bilo vlomljeno v trgovino. Tudi tu je neznani storilec odtujil gotovino.

C. R.

novo staro popularno
Leopold

Šarec, Poklukar, Cerar, Fajonka, Židan se posmehujejo Slovencem glede nasilnih migrantov muslimanskih. Sprenevedanja njihova glede kriminala migrantov muslimanskih nasilnih nad prebivalci Slovenije so že preveč očitna?? Oni so SOROSEVI PLAČANCI IN IZVRŠUJEJO NJEGOVE UKAZE. PRI TEM JE FAJONKA NAJBOLJ AKTUALNA. LEP PRIMER JE BIL PODPIS MARAKEŠKE POGODBE, BREZ VOLJE LJUDSTVA IN REFERENDUMA. ŠAREC ZAVAJA JAVNOST, VARNA DRŽAVA, NI MIGRANTOV, NI KRIMINALA?? KO BODO V SLOVENIJI NASILNI MIGRANTI NAPADALI IN POSILJEVALI NAŠE OTROKE IN ŽENE, SE BO KOMU V SLOVENIJI UTRGALO IN BO VSEGA??? ŠAREC, CERAR, POKLUKAR, ŽIDAN NE BOSTE SE POTEM VEČ MOGLI SPRENEVEDATI GLEDE NASILNIH MIGRANTOV MUSLIMANSKIH. LJUDJE IMAJO… Preberite več »