Premoženje Nataše Pirc Musar nima “običajnega in znanega” izvora

Portal pozareport.si je danes ekskluzivno objavil 21 strani dolgo analizo poslovnega omrežja Nataše Pirc Musar in njenega moža Aleša Musarja, iz katere je dokumentirano razvidno, da premoženje predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar nima “običajnega in znanega” izvora.

Študijo je po poročanju portala naročil Robert Golob, ko je pred prvim krogom volitev podpiral njihovega predsedniškega kandidata Milana Brgleza.

Študija analizira premoženje Pirc Musarjeve in njenega moža Aleša Musarja, ki je bil še donedavnega vodja njenega volilnega štaba, napisana je zelo strokovno in podprta z natančnimi viri.

Podatki dokazujejo, da še zdaleč ne držijo zatrjevanja Pirc Musarjeve, da sama ni povezana s poslovanjem moževih podjetij. Gre za analizo, ki obsega 21 strani, in dokazuje, da premoženje Nataše Pirc Musar nima “običajnega in znanega” izvora, kar je za nekoga, ki kandidira za predsednico (predsednika) republike, praktično uničujoče. Tako ugotavlja Bojan Požar, ki še navaja, da je študija datirana na oktober 2022 in naj bi bila posredovana vsaj enemu večjemu mediju, toda naročniki so jo potem menda pravočasno umaknili.

Študija kaže, da je Pirc Musarjeva ena od ključnih ljudi za stabilizacijo njihovega poslovnega omrežja.

Analizo je portal objavil v celoti. Preberete jo lahko v nadaljevanju:

Vir: pozareport.si

A. L.