Prejeli smo: “Novi direktor elektro podjetja stric Golobove soproge”

(Vir: X, brutusReloaded)

Objavili smo, da je Robert Golob hčerko Luno umaknil z direktorskega mesta njegovega elektro podjetja Star Solar, novi direktor pa je Miran Klanjšček. Prispevek je dostopen na povezavi

Po objavi pa so nam naši viri, katerih informacije so se že doslej izkazale za točne, obvestili, da je Miran Klanjšček soprog poslanke Mirjam Bon Klanjšček. Slednja pa je po teh virih teta Jane Golob Nemec (soproge Roberta Goloba, nekdanje ali sedanje?).

Naš vir še dodaja, da je Miran Klanjšček “solastnik ali glavni lastnik” igralnice Venko v Neblem (v lasti podjetja Trine, d. o. o.).

Iz tega sledi, da je “vse še vedno v družini”.

Mirjam Bon Klanjšček je poslanka stranke Gibanje Svoboda, ki jo vodi Robert Golob. Pred tem je bila poslanka Stranke Alenke Bratušek (SAB).

Objava podatkov je v javnem interesu. Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) je v primeru podjetja Star Solar uvedla preiskavo zoper predsednika vlade Roberta Goloba. Nekateri, med njimi tudi znani novinar in urednik Bojan Požar na omrežju X, pa navajajo, da je premier hčerko Luno umaknil z direktorskega mesta prav zaradi te prijave.

M. D.