Odmevno: Z otvoritve Planica 2023 v svet uradno poslali čudne fotografije

Tina Gaber in Robert Golob še iz časa, ko je Gabrova Goloba spremljala na vsakem koraku. (vir: Vlada RS, Twitter)

V Kranjski Gori je bila sinoči uradna otvoritev največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – Planica 2023. Za 24 kompletov medalj se bodo potegovali športniki iz 66 držav, med njimi 33 Slovenk in Slovencev. Otvoritve se je udeležil tudi predsednik vlade Robert Golob.

Tako so sporočili z vladnega urada za komuniciranje, hkrati pa objavili fotografije, iz katerih je razvidno, da je Goloba spremljala starleta Tina Gaber.

Golob je sicer še vedno poročen z Jano Nemec Golob, skupaj imata tri otroke. Golob je doslej v javnosti poudarjal, da mu družina zelo veliko pomeni. Lani poleti je dva otroka vzel celo na službeno potovanje v Bruselj. Ko so nato v javnost prišle fotografije, se je zelo razburjal.

Sinoči, ko bi bila Planica 2023 za Golobove otroke nedvomno zelo zanimiva, pa so ti morali očeta gledati prek tv-zaslonov, v družbi ljubice. Oba pa sta bila oblečena v bundi organizatorjev. Odzivi na družbenih omrežjih so ponovno zelo negativni, med drugim tudi:

– V uradni bundi, le zakaj, a reveži niso sposobni kupiti svojih bund?

– Zakaj je imela ljubica uradno bundo organizatorja. Kdo je ona?

– Državni vrh in vse osebje Planice z novinarji vred delajo reklamo za nemško športno firmo ZIENER. Ali lahko dela reklamo predsednik vlade? Ali je plačan za to?

– Če si želi upokojenec ogledati vse prireditve, mora odšteti dve pokojnini! (o cenah vstopnic, ki so astronomske)

V uradnem sporočilu, ki ga je vlada poslala v svet, (Golobove) starlete Tine Gaber sicer ni omenjene, so pa to poudarili z uradnimi fotografijami. Le zakaj?

(Vir: Twitter)

M. D.