Odmevno: “Ta petek ni imela psihološke terapije”

Takšni nenormalni čustveni izlivi so bili po izvolitvi v državnem zboru (vir: arhiv)

Portal pozareport.si danes razkriva najverjetnejši razlog petkovega ekscesnega prihoda predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič (UKZ) iz stranke Gibanje Svoboda na osrednjo proslavo ob dnevu državnosti v Ljubljani (Škandal).

To si je mogoče razlagati tudi z mankom osebnostne terapije, ki naj bi jo ob petkih zvečer prakticirala Klakočar Zupančičeva.

Navajajo, da predsednico državnega zbora ob petkih zvečer videvajo na Regentovi ulici v ljubljanski Šiški, kjer pri eni od zasebnic obiskuje psihološke terapije. Te so tudi zelo osebne, saj Klakočar Zupančičeva (UKZ) in lastnica salona po terapiji prostore zapuščata objeti pod roko vse do bližnjega parkirišča, kjer UKZ čakajo službeni audi in varnostniki.

Predsednik državnega zbora je sicer druga najvišja funkcija v državi (za predsednikom države), zato je zelo pomembno, kdo zaseda to mesto.

Afere, povezane z Urško Klakočar Zupančič, nekdanjo nižjo sodnico na ljubljanskem okrajnem sodišču (za vpis etažne lastnine), kar ne pojenjajo. Izhaja iz Sevnice, živi v Ljubljani, kjer je bila tudi izvoljena, z Golobom pa sta se našla na “protijanša retoriki”.

Celo viri iz Gibanja Svoboda že nekaj časa opozarjajo, da “bodo s to žensko še težave”.

Predsednica državnega zbora. (vir: Twitter)

Več na povezavi: pozareport.si

A. L.