Odmeva: “Padla je v agonijo, SD tone v krizi, svet se jim podira na vseh frontah”

Tako je na eni od sej Evropskega parlamenta v 44 sekundah popljuvala Slovenijo, zdaj igro nadaljuje. (vir: Zajem zaslona)

“Padla je v agonijo! SD tone v krizi, zato se ji svet podira na vseh frontah. Janez Janša zmaguje, projekti mu uspevajo, ona pa, skupaj s SD (Tanja Fajon – op.), tone v greznico z vsakim dnem bolj suvereno. Ko išče rešitve, se iz dneva v dan zateguje zanko, ki si jo je sama nadela okrog vratu – ker je brez vesti.”

Tako je danes na Twitterju zapisal znani slovenski teoretični psihoanalitik mag. mag. Roman Vodeb*, kot odgovor na prošnjo ene izmed sledilk, naj “strokovno pokomentira današnji izpad ali napad Tanje Fajon” v Evropskem parlamentu.

Tanja Fajon, evropska poslanka in predsednica stranke SD, si je danes v Evropskem parlamentu namreč privoščila neverjeten napad na Slovenijo in slovenskega predsednika vlade. Številni niso mogli verjeti svojim ušesom in so se spraševali, kaj se je zgodilo “s to političarko”, prijel se jo je celo vzdevek “izdajalka”. Odmevi so neverjetno negativni.

Obračunavanje z zdajšnjo vlado in predsednikom je Fajonova namreč prenesla na evropski parket, saj v Sloveniji pri rušenju vlade ni uspešna.

Video govora, ki ga je Fajonova sama objavila in delila, je dostopen na povezavi: [Video] Govor, ki si ga velja zapomniti za vse večne čase: Tanja Fajon pred Evropskim parlamentom tako blati svojo domovino!

*Roman Vodeb je slovenski publicist, bloger in teoretični psihoanalitik ter nekdanji športnik, trener in športni funkcionar, rojen v Trbovljah, dvojni magister in znan po tem, da “ni desničar”.

M. D.