Odmeva: Kdo dejansko vodi oddajo Tarča?

“Oddaje Tarča na RTV Slovenija po naših informacijah ne vodita Erika Žnidaršič in Mojca Pašek Šetinc, ampak Lidija Hren v navezi z Gregorjem Golobičem in s Francijem Perčičem. Tarča pa je tudi novo sezono začela z manipulacijami in lažmi.

Oddaja Tarča na RTV Slovenija se je v začetku septembra nadaljevala tam, kjer se je začela pred poletjem oz. tam, kjer je okvir zastavila že daljnega aprila 2020 kot zunajparlamentarna peta stranka opozicije KUL.”

Sinočnja oddaja Tarča na Televiziji Slovenija je zaradi svoje neverjetne in stopnjevane pristranskosti ter spodbujanja k nasilju ponovno povzročila veliko razburjenja. Nekateri se odločajo tudi za vnovični bojkot plačevanja rtv-prispevka.

Odgovor, kdo dejansko vodi Tarčo, pa je naslednji: Novinarka in voditeljica Lidija Hren v navezi z Gregorjem Golobičem, nekdanjim glavnim kadrovikom v državi in predsednikom propadle stranke Zares, ter Francijem Perčičem, nekdanjim svetovalcem predsednika republike Danila Türka in vodstva Petrola.

Hrenova sicer velja za umirjeno novinarko in voditeljico ene od drugih oddaj, kaj je dolžna Golobiču in Perčiču, da sodeluje v tem masakru, pa je že drugo vprašanje.

Podatke o tem, kdo so strici in teta iz ozadja, so že septembra razkrili v reviji Demokracija. Podatke so dodatno potrdili še drugi poznavalci in verodostojni novinarski viri.

M. D.