Novo mesto: Brez filtra z Anušo

Jutri, v četrtek, 12. oktobra, ob 19. uri bo v Kulturnem centru Janeza Trdine (KCJT), Art caffe, potekal pogovorni večer, poimenovan Brez filtra z Anušo. Gost voditeljice Anuše Gaši bo Srečko Šestan, poveljnik Civilne zaščite RS.

Dober pogovor je balzam za srce. 

To je bila prva iztočnica, ki je porodila razvoj letošnje novosti v ponudbi družabnih dogodkov v Novem mestu, navaja voditeljica Anuša. Druga je bila dejstvo, da v vsestranski prestolnici Dolenjske primanjkuje dogodkov, za katere bi se človek oblekel pražnje, nanje povabil ljudi, ki so mu blizu in skupaj užival v pogovoru z osebo, ki je vseslovensko relevantna in jo odlikujejo dosežki ter vrline, zaradi katerih se v tem prostoru upravičeno počutimo bolje. Tako je nastala serija pogovornih večerov BREZ FILTRA Z ANUŠO.

Novost v ponudbi osrednje dolenjske kulturne ustanove, Kulturnega centra Janeza Trdine. Gre za družabne dogodke, ki bodo v ospredje postavili pogovor z zanimivo in v slovenskem okolju ugledno osebnostjo. Rdeča nit vseh pogovorov v sezoni 2023/24, bodo vrednote, ki nas povezujejo, delajo močnejše in večje. Gost oktobrskega dogodka bo človek, po katerem si bomo zapomnili minulo poletje, čas neurij, kakršnih Slovenija ne pomni. Njegovo ime ne bi moglo biti v večjem nasprotju z okoliščinami, v katerih je njegova telefonska številka najbolj iskana. Srečko Šestan, poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije, bo v pogovoru z voditeljico Anušo Gaši razkril svojo zanimivo življenjsko pot in poslanstvo, ki mu je zvest od mladih nog.

**Brezplačne vstopnice so na voljo na blagajni KCJT, na dan dogodka. (Število sedišč je omejeno)

M. D.