“Nisem še videl človeka, ki bi tako delal kot Janša”

Edvard Jurjevec (Foto: VTV/zajem zaslona)

“Jaz tega sploh ne morem verjet,” pravi Jurjevec: “Dva, tri dni me je tiščalo v prsih, nisem vedel, kako bo šlo, pol pa naenkrat zjutraj pridejo Čehi, ljudje kličejo s cele Slovenije oz. se celo kar sami pojavljajo – Radio Ognjišče, Janez Janša, pride sem in dela, dela, dela … nisem še videl človeka, ki bi tako delal. Vsem je bil v vzpodbudo. Noro dober organizator.”

Športna VTV je objavila posnetek direktorja Športnega centra Prodnik v Juvanju, v občini Ljubno. Tam jim je odneslo čolnarno. Sam objekt in okolico so medtem že očistili.

Direktor centra Edvard Jurjevec je v posnetku govoril o gorju, ki se jim je zgodilo, o neverjetnem opustošenju, ko je bilo videti, da ni več rešitve, pri tem pa se je obregnil tudi ob spletne komentatorje, ki so “blatili” predsednika opozicije.

Jurjevec se je obregnil tudi ob besede slovenskih levih komentatorjev, tako tistih anonimnih na tviterju, kot eminentnih opinion-makerjev iz akademske in novinarske scene, ki so dvomili, da Janša res dela.

“Bil je do glave usran, potem pa se je Radio Ognjišče z njim slikalo, pa so na koncu prišle ven tako grde izjave, da mi je pri srcu hudo. Tu so delali tudi ljudje, ki ga niso marali, pa so rekli, kdo je naredil tako grdo ime Janezu Janši. On je svetovni človek.”

Posnetek v celoti je dostopen na povezavi: (20+) Video | Facebook.

Del posnetka, kako so delali, je dostopen prek Twitterja (spodaj, kliknite na fotografijo)

A. L.