Kronika: Vlomi in kraje ob koncu tedna

Fotografija je simbolična. (vir: pixabay.com)

S policijskih uprav Novo mesto in Ljubljana tudi tokrat poročajo o več vlomih in tatvinah ob koncu tedna.

Na dvorišču stanovanjske hiše v ulici K Roku (Novo mesto) je v noči na petek, 25. marec, nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil žensko jakno.

Na parkirnem prostoru na Kolodvorski ulici v Trebnjem je med četrtkom in petkom, 24.  in 25. marcem, nekdo z osebnega avtomobila Renault twingo odtujil katalizator.

V Dolenjih Ponikvah na območju PP Trebnje je med četrtkom in soboto, 24. in 26. marcem, neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in nakit v vrednosti okoli 300 evrov.

V Meniški vasi pri Dolenjskih toplicah je med četrtkom in soboto, 24. in 26. marcem, nekdo skozi okno vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le škoda, povzročena z vlomom.

Na Belokranjski cesti v Črnomlju je v noči iz sobote na nedeljo, 27. marca, nekdo vlomil v prodajalno in odtujil tobačne izdelke. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Včeraj, v nedeljo, v večernih urah je na Otočcu nekdo skozi vrata vlomil v prodajalno
in odtujil tobačne izdelke. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

V okolici Ribnice je bilo bilo včeraj vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.200 evrov.

M. D.