Kopalcu na Kolpi tat izmaknil torbico z denarjem in dokumenti

Slika je simbolična.

Čeprav te dni pritiska vročina, tatovi in vlomilci ne počivajo. Na kopališču v Gribljah so kopalcu izmaknili torbo z dokumenti, denarjem in ključi, podobno tudi v Črnomlju.

 

V Črnomlju je v ponedeljek, okoli 15. ure, pred enim od poslovnih objektov v Črnomlju nekdo izkoristil nepazljivost ženske, ki je na klop odložila torbico in se oddaljila. Iz torbice ji je vzel denarnico z gotovino in dokumenti in jo tako oškodoval za okoli 350 evrov.

Na kopališču v Gribljah pa je tatič izkoristil krajšo odsotnost moškega in mu ukradel torbo s ključi vozila in osebnimi predmeti. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 900 evrov.

Med petkom in ponedeljkom je na Vorančevi ulici v Novem mestu nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel televizor.

V kraju Čelevec na območju Policijske postaje Novo mesto je nekdo iz odprte garaže stanovanjske hiše odtujil kosilnico in lastnika oškodoval za 300 evrov.

V noči na ponedeljek je na Ljubljanski cesti v Novem mestu nekdo vlomil v poslovno stanovanjski objekt. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

A. V.