Izjava dneva: “Tip je kresnen. Tisti, ki ga volijo, pa še bolj.”

Tako je Golob Luko Dončića ustavil med tekom na igrišče. Za dve do tri sekunde. Dončić se je obrnil stran. (Vir: Zajem zaslona)

“Tip je kresnen. Tisti, ki ga volijo, pa še bolj. Državo nam vodi starleta, za katero je to samo še en projekt. Številka 57, ali koliko že. Ogabno.”

Tako je na omrežju X zapisal eden od slovenskih znanih zdravnikov.

Gre za komentar na zadnje objave Roberta Goloba na Instagramu. Iz video posnetka je razvidno, da je Golob Luko Dončića v ZDA ustavil med tekom na igrišče. Za dve do tri sekunde. Zato tudi ni bilo težko pričakovanega selfija z Luko, kot sta to načrtovala Golob in njegova punca “Vegetina”. Še več. Iz posnetka (in fotografije) je razvidno, da se je Luka Dončić dobesedno obrnil stran od Goloba.

Odnos Dončića in njegovega ameriškega kluba do Goloba pokaže tudi to, da sta Golob in njegova punca, katere Golob je projekt številka 57, kot navajajo, imela sedeža visoko pod streho tribune za gledalce. In ne v VIP loži. Tam sta skakala, snemali so ju očitno njegovi varnostniki.

Sta pa s punco posnela video, ki dokazuje, da gre res za njen projekt. Dostopen je na povezavi: x.com/i

Golob je prejšnji teden pobegnil v ZDA in se s tem izognil pojasnjevanju po sramotno izgubljenih evropskih volitvah. In še to.

Brali smo lahko, da so bile Golobove otroške sanje ogled košarkarske tekme z Lukom Dončićem. No, Luka Dončić ima 25 let, Robert Golob pa 57. Ostalo naj presodi vsak sam.

Dodajmo. Najcenejša vstopnica za ogled tekme Luke Dončića je bila 1714 dolarjev.

A. L.