Izjava dneva: “Marjan Šarec uničil slovensko opozicijo”

(vir: časnik.si)

“Trenutne slovenske razmere zaznamuje Marjan Šarec s svojo frustriranostjo ob izgubi oblasti, ki se je poglobila, ko se je zaplaniral glede predčasnih volitev, padec v brezno frustracij pa predstavlja dejstvo, da ga nihče več ne vidi ne samo kot možnega mandatarja, ampak niti kot političnega partnerja. V spoznanju svoje politične realnosti, ko živ in zdrav nemočno in brez upanja ob privoščljivosti koalicijskih partnerjev sedaj že propadlega KUL-a opazuje svoje politično umiranje, se ga je lotila politična paranoja brez primere v slovenski zgodovini.

V Sloveniji so razmere skrajno težke in postajajo vse bolj neobvladljive. Smo v tretjem valu pandemije, v prispevku za spletni časnik.si med drugim navaja dr. Stane Granda.

V nadaljevanju navaja, da je Šarec ob izgubi oblasti padel v brezno frustracij, kot prostovoljna žrtev svojih političnih rabljev je uničil slovensko opozicijo.

Dr. Granda piše še o tem, da KUL ni mogel biti politična alternativa, saj ni imel programa, je le banaliziral državo in njeno demokratično ureditev. Opozarja še na politično pornografijo v luči politične pedofilije in politične nekrofilije ter dodaja, da je slovenska demokratizacija podobna treznjenju kronično pijanega.

Več o tem preberite na: tukaj – casnik.si

Zgodovinar dr. Stane Granda se je rodil v Novem mestu. V letu 2020 mu je Mestna občina Novo mesto podelila naziv častnega občana.

M. D.