Ena se pogovarja z umrlimi, druga razglistuje z zdravilom za konje, tretji grozi

“A prav razumem? Ena poslanka stranke Levica se pogovarja z umrlimi, druga se razglistuje z zdravilom za konje, tretji bi podržavil stanovanja, večja kot 15 min sesanja .. Sori, ampak ti res niso gladki. Not even close to.” (Tudi po naključju ne.)

Tako je na družbenih omrežjih zapisal eden od zdravnikov in s tem odgovoril na zapis, da je Violeti Tomić kolegica iz poslanske skupine dostavljala preverjene zdravstvene informacije iz onostranstva: umirajo samo ljudje, ki ne jemljejo ivermektina, konjev med umrlimi praktično ni.

Poročali smo že, da je Violeta Tomić zbolela za covid-19 in jemala zdravila za parazite na živalih. Poslanka, ki se pogovarja z umrlimi, pa je njena kolegica Nataša Sukič.

Pripis: Prav Nataša Sukič pa je bila sinoči izvoljena za podpredsednico državnega zbora.

Poslanec, ki grozi, da je treba državljanom, ki imajo stanovanje večje od kvadrature, ki je ni možno posesati v 15 minutah, pa je Miha Kordiš. Vsi so Levica, ki ima v svojem programu tudi nacionalizacijo vsega zasebnega.

Pripis: Miha Kordiš pa je predviden za predsednika parlamentarnega Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, minister bo njegov strankarski kolega Luka Mesec.

Edino Violete Tomić ni več v državnem zboru. Kandidirala je na eni od drugih list, vendar ni bila izvoljena.

Prvotno objavljeno 9. december 2021

A. L.