Bojan Potočar: Odziv s terena pričakovan – želje po spremembah so velike

Topliški županski kandidat Bojan Potočar je svoj program in program stranke predstavljal v topliških krajih. (vir: MD)

V Občini Dolenjske Toplice bodo volivci in volivke na nedeljskih lokalnih in s tem tudi županskih volitvah izbirali med štirimi kandidati za župana in šestimi listami za občinski svet.

Predlagatelji dveh kandidatov so: v dveh primerih skupina volivcev in v dveh politični stranki.

S podporo Slovenske demokratske stranke (SDS) kandidira Bojan Potočar. S podporo Socialnih demokratov (SD) kandidira Mojca Šenica. S takšno podporo so tudi liste kandidatov in kandidatk za občinski svet navedenih strank.

Zdajšnji župan Franc Vovk in podžupan v iztekajočem se mandatu Jure Filipovič pa sta se na volitve podala s podporo volivcev in svojimi listami kandidatov za občinski svet.

Volilne kampanje so različne, iz volilnega štaba Bojana Potočarja pa so nam sporočili, da njihova kampanja poteka po načrtu, intenzivno.

Bojan Potočar

Bojan Potočar nam je še zaupal, da sta skupaj s svojim tesnim sodelavcem Primožem Primcem obiskala kraje in jim predstavila konkreten razvojni program, zastavljen na realnih temeljih, podkrepljen z viri financiranja ter časovnimi okviri.

Potočar je še povedal, da bo Primož Primec v primeru njegove izvolitve tudi novi direktor občinske uprave.

Dodal je še: “Odziv s terena je pričakovan – želje po spremembah so velike. Velike so želje po tem, da se sliši glas vsakega občana iz vsake vasi, tudi tistih z malo prebivalci in daleč od središča občine.”

 

Z enega od obiskov krajev v občini:

Na tej povezavi si lahko ogledate tudi celoten program: SDS DT, FB

M. D.