Avtohiša iz Kočevja prosi za pomoč, prepoznate vlomilca?

Avtohiša Randelj iz Kočevja je bila v noči s srede na četrtek tarča vlomilcev, ki so med drugim odnesli blagajno z dnevnim izkupičkom. Kljub alarmu in videonadzoru ter hitri intervenciji policije in varnostne službe je vlomilcem uspelo pobegniti, v avtohiši zato prosijo za pomoč, če bi nepridiprave kdo prepoznal.

 

“Ob vseh lepih novicah moramo žal objaviti tudi kašno manj veselo, da ne rečemo žalostno. Kot verjetno že veste, smo bili tudi mi žrtev nočnih obiskovalcev. Obiskali so nas 4 nepridipravi, vlomili so skozi vrata servisa in kljub alarmu in videonadzoru ter hitri intervenciji policije in varnostne službe uspešno tudi pobegnili. Prišli so peš, po kamerah je videti da naj bi se skrili v bloke za gostilno BIG STAR, tako da so verjetno praktično sosedi. Naredili so nekaj materialne škode na vratih in odnesli blagajno z dnevnim izkupičkom. Vse ostalo so pustili nepoškodovano. Po hitrosti in načinu dela se vidi, da so izjemno usklajeni in hitri. Sklepamo, da so krivci za večino vdorov na našem območju,” so zapisali.

Vlomilci so bili oblečeni v temnejša oblačila in kapucarje, kljub temu je enega kamera ujela v obraz. “Ta, ki ga je kamera ujela v obraz, je močnejše postave in šepa, oblečen je bil v NIKE črno bundo/jakno. Zato prilagamo fotorgrafijo obraza, mogoče ga kdo prepozna in bomo krajam naredili konec,” so zapisali.

A. V: