Ženska, ki politično kampanjo gradi na mržnji, lažeh in maščevanju

Alenka Bratušek se je brutalno spravila na državnega sekretarja in veleposlanika Jelka Kacina. Na oglasu za stranko SAB je objavila Kacinovo fotografijo s pripisom, da bo Slovenija po volitvah “spet bolj spoštljiva”.

Ne samo, da je Bratuškova zlorabila fotografijo, spravila se je na Jelka Kacina, ki jo je v politiko pred desetletji sploh pripeljal.

Znani novinar Bojan Požar pa je na Twitterju spomnil, da je večna zamera Alenke Bratušek do Jelka Kacina nastala po tem, ko jo je slednji v dogovoru z Mirom Cerarjem, takratnim predsednikom stranke SMC, “zminiral kot kandidatko za evropsko komisarko znotraj evropske skupine ALDE”.

Zato Alenka Bratušek danes na smrt sovraži Kacina in SMC. Zato je tudi delala vse, da stranko SMC izključijo iz skupine ALDE.

Nasploh pa za Bratuškovo velja, da je doslej izdala še vse, ki so ji kakorkoli pomagali, opozarjajo tisti, ki jo dobro poznajo. Za doseganje svojih političnih ciljev pa se je pripravljena tudi zlagati.

Ena od bolj odmevnih laži je podatek o javnem dolgu, ki naj bi bil najvišji v času zdajšnje vlade. Voditeljica Lidija Hren s TV Slovenija pa ji je v pogovoru z opozicijo dokazala, da je bil javni dolg najvišji v času, ko je vlado vodila prav ona.

Spomnimo še, da Bratuškova na volitvah za državni zbor leta 2018 sploh ni bila izvoljena za poslanko. Prejela je vsega nekaj sto glasov. Po smrti poslanca Franca Kramarja, nekdanjega župana občine Bohinj, je nato postala nadomestna poslanka. Že pred tem pa ga naj bi, po navedbah poznavalcev, nagovarjala, pritiskala nanj, naj odstopi kot poslanec. Mnogi zato navajajo, da je za svoj uspeh pripravljena iti tudi preko trupel.

Dodajmo še, da se lažno predstavlja kot velika skrbnica upokojencev. Dejstvo pa je, da je lani sredi poletja v državnem zboru predlagala sklep o znižanju pokojnin upokojencem, konec decembra pa je glasovala tudi proti dodatkom upokojencem po PKP10, če omenimo le to.

Plakat, oglas, kjer je Alenka Bratušek zlorabila fotografijo Jelka Kacina:

Vir: Twitter

A. L.